Здравейте, колеги. Имам следния проблем, на всяка фаза от завъртането на ключа, мога да го изкарам от таблото. Дори като запаля колата, по време на движение мога да изкарам ключа от гнездото. Някой би ли ми дал съвет, къде и как мога да го оправя и какво може да е?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Проблем - Изваждане на ключа при запален двигател!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от van_dal Покажи съобщениеО идиално за какво ти е да го оправяш, зимата е чудесно, палиш, заключваш отвън и оставяш 10 мин. да се размразява.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДали ще работи двигателят, ако транспондерът го няма в близост до антената на имобилайзера?Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
вземи я пренареди найстина защото на Мене на ГТВ ми се случваше така и една вечер около 1 4аса ми се закл. волана и до там ! признак е че вече е заминал патрона на самия бош и освен че на място може да ти направи бела да не можеш да палиш и куп др неща може да ти сътвори колкото да се пребиеш някаде
Comment
-
Първоначално публикувано от rosboy23 Покажи съобщениеЗдравейте, колеги. Имам следния проблем, на всяка фаза от завъртането на ключа, мога да го изкарам от таблото. Дори като запаля колата, по време на движение мога да изкарам ключа от гнездото. Някой би ли ми дал съвет, къде и как мога да го оправя и какво може да е?. Даже ако някой знае как да си направя и алфата така....
Поздрави!
Comment
-
Интересно.......я пробвайте с кламер дали няма да запали,или с някаква там пластинка под ръка....
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИнтересно.......я пробвайте с кламер дали няма да запали,или с някаква там пластинка под ръка....
Втория оригинален ключ обаче е чисто нов и той неможе да излезе от патрона в движение.
Това ме навежда на мисълта, че малко като са поизносени зъбите на ключа го прави този ефект
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa1452.0 Покажи съобщениевземи я пренареди найстина защото на Мене на ГТВ ми се случваше така и една вечер около 1 4аса ми се закл. волана и до там ! признак е че вече е заминал патрона на самия бош и освен че на място може да ти направи бела да не можеш да палиш и куп др неща може да ти сътвори колкото да се пребиеш някадеAlfa Romeo 147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от code Покажи съобщениеНа 9-ката мисля да запиля зъбите само не знам откъде да го почна)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
Comment